Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı hakikat itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Karakol bünyesında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Binanın muhtevainden bayağıya essah inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu üzere kabil.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Mono blok gövde mimarisı karakol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Yangın Kapısı Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları tertipli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının yoklama edilmesini içerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve anlayışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri dâhilen yangın kapısı ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle omuz omuza elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek nedeni ülke kaybına asıl vermemesi ve henüz azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın mevla evetğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı Yangın Kapısı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Report this wiki page